Welkom

Ervaring, deskundigheid en betrouwbaarheid: dat zijn begrippen die voor u als PGB-houder op de eerste plaats komen wanneer u op zoek gaat naar een hulpverlener.

Ik ben een 60-jarige A-verpleegkundige (niveau 4+) met ruime ervaring in diverse segmenten van de zorgsector. Sinds 2002 heb ik in Gouda en omstreken een praktijk opgebouwd als (PGB-) zorgverlener, met een gevarieerd cliëntenbestand. Van baby’s tot senioren! Gezien mijn opleiding zijn verpleging en persoonlijke verzorging een belangrijk onderdeel van mijn werk. Maar in de loop der jaren heb ik ook steeds meer cliënten met een begeleidingsvraag erbij gekregen. Daarbij gaat het soms om eenvoudige ADL-assistentie, maar ook om begeleiding bij ziekte, palliatieve zorg, psychische problemen en gezinsondersteuning. Hierbij ga ik altijd uit van het feit dat u als ervaringsdeskundige de regie heeft. Maar het kan erg fijn zijn als iemand met u meedenkt!

Vanzelfsprekend ben ik als verpleegkundige geregistreerd in het BIG-register. Ook ben ik in het bezit van een AGB-code voor declaraties via PGB-ZVW. Ik volg regelmatig bijscholingen die relevant zijn voor het vakgebied. 

*Let op: ik mag helaas geen indicaties stellen, daarvoor moet u een niveau 5 verpleegkundige hebben!

Mijn leidraad is de Nationale Beroepscode voor verpleegkundigen en verzorgenden. U kunt bij mij een digitaal exemplaar van deze beroepscode opvragen. Als zelfstandig verpleegkundige ben ik aangesloten bij ZZP-Nederland en De ZorgProfessional. Via deze laatste organisatie kunt u  zo nodig een geschillencommissie aanspreken wanneer u een klacht heeft waar wij samen niet uit komen. Zie www.geschilleninstantie.dezorgprofessional.nl

U kunt een kopie van een recente VOG (verklaring omtrent gedrag) krijgen. Iedereen die in de zorg werkt moet een VOG kunnen overhandigen, vraag daar dus hoe dan ook om.

Natuurlijk staat uw privacy voorop: uw persoonlijke gegevens zijn bij mij veilig. U krijgt inzicht in het privacybeleid en het is ten alle tijde duidelijk welke informatie ik deel met anderen. En vanzelfsprekend nooit zonder uw toestemming.

Mijn opgeruimde karakter en meedenkend vermogen wordt door mijn cliënten erg gewaardeerd. Misschien binnenkort ook door u?

Uit reviews: "Nelleke is een enorm makkelijk persoon om om je heen te hebben, en we voelden ons al binnen enkele minuten helemaal op ons gemak bij haar. Heel fijn dat iemand meedenkt, en eigenlijk onderdeel is van het gezin. Daarnaast is zij een hele lieve en eerlijke vrouw, die durft te zeggen wat ze denkt om ons verder vooruit te krijgen."

"Nelleke is bijna vijf jaar mijn ondersteunend begeleider geweest en was mijn rots in de branding! Super betrouwbaar, veelzijdig en zorgvuldig. Komt altijd op tijd, laat het nooit afweten. Ze is altijd vriendelijk en opgewekt. Ze heeft veel inzicht in wat er nodig is en hoe ze het leven voor haar cliënten kan veraangenamen. Ze geeft oprechte aandacht en denkt met je mee. Ze neemt haar werk serieus en dat geeft vertrouwen én resultaten."

Plaats een reactie